13 maart 2019 | Excel 2016 basis en gevorderd
cursuswaardering 10 van 10 punten!
Met veel plezier de cursus excel 1 en 2 gevolgd. Hoop bijgeleerd en dit alles
op een zeer ontspannende en leuke sfeer. Altijd tijd voor het stellen van vragen.
Mocht ik nog een cursus willen volgen kom ik graag weer terug.

Dennis van den Bos

Noordwijkerhout

13 maart 2019 | Excel 2013

Een cursus waar ik veel van heb opgestoken met goede documentatie.
In een fijne rustige sfeer met een goede begeleiding.

Margreet S

Noordwijkerhout

12 maart 2019 | Excel 2016
cursuswaardering 10 van 10 punten!
Zeer duidelijk!

Friso Brok

Rijnsburg

19 februari 2019 | Excel en Access (Office 2016)
cursuswaardering 9 van 10 punten!
Dagelijks achter de PC zittend sinds 1986 en bekend met allerlei grafische software ben ik zeker niet de doorsnee klant, als ik in september 2018 mijn kennis van gegevensopslag en -verwerking kom opfrissen. Met het toegankelijke materiaal maar vooral de relaxte sfeer die Dick Schaap neerzet, voelt iedere soort computergebruiker zich op zijn plek. Er is aandacht voor iedereen en hulp als iets niet lukt of hapert (tja, ik blijf Windows gebruiker…)
Dank aan Dick voor de fijne avonden, waar we gemoedelijk lachten om een 123 pagina’s dikke cursus voor een horloge en andere moderniteiten, die onmisbaar worden in ons leven van alledag.
Ik laat het je weten wanneer ‘mijn’ adressen in Access draaien.

Groet, Martin.

Martin Broesterhuizen

Tilburg

14 februari 2019 | Excel voor Mac (Office 2016)
cursuswaardering 9 van 10 punten!

Zeer tevreden, een hoop geleerd.
Zeker aan te bevelen. Karin Langelaan

Lisse

31 oktober 2018 | Excel 2013

Hele goede ervaring. Super om te ontdekken dat je door middel van kleine foefjes heel veel meer mogelijkheden in Excel hebt!

Rebekka Hoek

DingemanHoek BV

31 oktober 2018 | Excel 2013

Goeie duidelijke cursus, veel geleerd in korte tijd. handige weetjes geleerd

Amerik van Rijn

DingemanHoek BV

31 oktober 2018 | Excel 2013

Was een goede ervaring zeer handig om te weten allemaal! Veel geleerd!

Niels Hogewoning

DingemanHoek BV

31 oktober 2018 | Excel 2013

Leerzame lessen, veel geleerd! Tempo kan soms wat vlotter.

A. Guijt

DingemanHoek BV

31 oktober 2018 | Excel 2013

Praktisch, leerzaam en goede begeleiding. Zeker wat opgestoken!

Petra Rooijakkers

DingemanHoek BV

31 oktober 2018 | Excel 2013
cursuswaardering 10 van 10 punten!
Goede begeleiding!

Monique van der Meij

DingemanHoek BV

11 oktober 2018 | Excel 2013
cursuswaardering 10 van 10 punten!
Goede uitleg en antwoorden waar je wat aan hebt !

R. de Mooij

DingemanHoek BV

11 oktober 2018 | Excel 2013
cursuswaardering 10 van 10 punten!
een leerzame boeiende cursus , voor iedereen aan te raden !!!

Cor Melker

DingemanHoek BV

11 oktober 2018 | Excel 2013
cursuswaardering 10 van 10 punten!
Dick is een top-meester!

Kees Fly

DingemanHoek BV

11 oktober 2018 | Excel 2013
cursuswaardering 10 van 10 punten!
Helemaal TOP!

Cees Heemskerk

DingemanHoek BV

11 oktober 2018 | Excel 2013
cursuswaardering 10 van 10 punten!
Leuke en leerzame cursus gehad van Dick Schaap.
Is een aanrader voor de beginner met Excel.

Jan de Jong

DingemanHoek BV

23 augustus 2018 | Excel modules 1 & 2
cursuswaardering 9 van 10 punten!
Fijne sfeer, persoonlijke benadering, Kleine groep.
Dick een fijne rustige man, geeft goede uitleg en neemt de tijd voor iedereen.

Ruud Breedeveld

Mouthaan Grafisch Bedrijf Delft

18 juli 2018 | Excel modules 1 & 2
cursuswaardering 9 van 10 punten!

Met veel plezier en heel ontspannen, in een gemoedelijke en persoonlijke sfeer, de cursus Excel gedaan. Stap voor stap zelfstandig door begrijpelijk lesmateriaal en alle tijd voor uitleg als je vragen hebt. Bedankt Dick! Ellen Warmerdam

Lisse

2 juli 2018 | Excel 2016 gevorderd
cursuswaardering 9 van 10 punten!

 

De cursus voldeed aan mijn behoefte om mijn kennis te vergroten. Het les materiaal was duidelijk en als ik meer van een bepaalde onderwerp wilde weten kreeg ik extra informatie van de begeleiding. Ik heb mijn collega’s aangegeven om ook deze cursus te doen. Een aanrader dus. Nico Verkade

Noordwijk

29 mei 2018 | Excel 2016 basis en gevorderd

 

Het was een fijne opleiding, ik heb er erg veel aan gehad. De rustige begeleiding van Dick heb ik als erg prettig ervaren.
Een aanrader! Gerda van Kooten

Noordwijk

22 mei 2018 | Excel 2016 basis en gevorderd
cursuswaardering 9 van 10 punten!

 

Ik heb de cursus Excel modules 1 & 2 gevolgd. De opzet van de cursus is erg plezierig omdat iedereen op zijn eigen tempo aan zijn eigen cursus werkt. Op deze manier kan je gewoon doorgaan en vragen stellen als het nodig is. Voor mij werkte dit heel goed en ik ben ontzettend blij dat ik voor deze opzet gekozen heb. De werkboeken zijn erg duidelijk en goed te volgen. Lilian Ryan

Vogelenzang

5 april 2018 | Excel 2016
cursuswaardering 9 van 10 punten!

 

Ik heb de cursus Excel deel 1 en deel 2 gevolgd. De opzet van de cursus is goed. Iedereen kan op zijn eigen tempo de opdrachten maken en op elk moment vragen stellen. Ik zou de cursus zeker aanraden. Hiske Heemskerk

Leiden

28 maart 2018 | Basis en gevorderd, Excel 2016
Waardering 8 van 10 punten
Ik heb de cursus Excel deel 1 en deel 2 gevolgd. De opzet van de cursus is goed. Iedereen kan op zijn eigen tempo de opdrachten maken en op elk moment vragen stellen. Ik zou de cursus zeker aanraden.

Paul

Transposafe Systems Holland BV

12 december 2017 | Excel 2013

In nov/dec 2017 de cursus Excel 2013 deel 1 en 2 gedaan.
Fijne rustige omgeving. Veel ruimte om zelfstandig te werken en altijd back up van Dick wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn.

Transposafe Holland BV Mark van Kampen

Transposafe Systems Holland BV

23 november 2017 | Excel 2013

Heel fijn om zelfstandig te werken in een klein groepje. Is erg ontspannen sfeer. Toch is er iemand die je kan helpen met je vragen en je uitleg geeft indien nodig.

Transposafe Holland BV Sabrina Marijnis

Transposafe Systems Holland BV

23 november 2017 | Excel 2013

Leuke zelfstandige cursus, met rustige goede uitleg als je nodig hebt.
Verrassende dingen geleerd.

Transposafe Holland BV Bianca van Essen

Transposafe Systems Holland BV

6 november 2017 | Basis en gevorderd, Excel 2016
Waardering 8 van 10 punten
Fijne cursus, onder andere vanwege de kleine groepen en informele sfeer. Iedereen kan op zijn eigen tempo werken en vragen stellen wanneer hij wilt.

Fabian Brederode

Transposafe Systems Holland BV

6 november 2017 | Gevorderd, Excel 2013

Alweer de 4e opleiding gevolgd bij Argos.
Het is niet voor niks dat wij al vele jaren ICT trainingen volgen bij Dick Schaap’s Argos.
Dick weer bedankt voor de professionele begeleiding en bijna zeker tot de volgende training.

Ferdy van Breenen

Vink Systemen Katwijk

6 november 2017 | Gevorderd, Excel 2013
Waardering 8 van 10 punten
Prettige cursus, prima cursusboek.
Excel gevorderd was precies voor mijn niveau. Heb een hoop geleerd.

Henkjan Vergunst

Vink Systemen Katwijk

6 november 2017 | Gevorderd, Excel 2013
Waardering 8 van 10 punten
Leuke opdrachten en mogelijke vragen worden goed beantwoord.

Jeffrey Breedijk

Vink Systemen Katwijk

6 november 2017 | Gevorderd, Excel 2013
Waardering 8 van 10 punten
Prettige omgeving, gezellig en nog nuttig ook, veel geleerd

Ron Bechtum

Vink Systemen Katwijk

6 november 2017 | Gevorderd, Excel 2013
Waardering 8 van 10 punten
In november 2017 in een rustige en prettige sfeer en omgeving de Cursus Microsoft Excel Module 2 (Gevorderd) gevolgd. Door middel van zeer gevarieerde lesstof erg veel leerzame toepassingen geleerd die ik zeker ga toepassen. Waar nodig ook nuttige ondersteuning gekregen.

Robert Vooijs

Vink Systemen Katwijk

6 november 2017 | Gevorderd, Excel 2013
Waardering 7 van 10 punten
Op eigen tempo door de stof heen werken. Bij vragen is de cursusleider aanwezig die een antwoord kan geven.Remco den Os

Remco den Os

Vink Systemen Katwijk

6 november 2017 | Gevorderd, Excel 2013
Waardering 8 van 10 punten
Voor iedereen die dagelijks met Excel werkt is dit een zeer nuttige en leerzame cursus. Heb je al enige ervaring in Excel, dan is deze cursus een prima toevoeging. Aan de hand van een boek leer je diverse functies begrijpen en voor vragen kan je altijd bij de consultant terecht.

Robin Noort

Vink Systemen Katwijk

30 oktober 2017 | Gevorderd, Excel 2013
Waardering 8 van 10 punten
Prima cursus, prettige leerstijl, op je eigen tempo door de stof heen. Als er vragen zijn is er altijd een passend antwoord.
Perfect voor elke niveau.

Richard van Duijn

Vink Systemen Katwijk

31 mei 2017 | Bedrijfstraining Excel
cursuswaardering 9 van 10 punten!
In een fijn tempo uitgebreid kennis gemaakt met Excel


cursus Excel 2 dagen
Fatiha Najid

Cordaid Den Haag

31 mei 2017 | Bedrijfstraining Excel

Prima basiscursus


cursus Excel 2 dagen
Edward de Ruiter

Cordaid Den Haag

31 mei 2017 | Bedrijfstraining Excel
cursuswaardering 9 van 10 punten!
Goede uitleg, rustig tempo

cursus Excel 2 dagen
Janny de Best

Cordaid Den Haag

31 mei 2017 | Bedrijfstraining Excel

Goed tempo, rekening houdend met iedereen. Wel echt de basis en weinig verdiepend (Excel module 1).


cursus Excel 2 dagen
Willem de Joode

Cordaid Den Haag

31 mei 2017 | Bedrijfstraining Excel

Omdat ik totaal nog niet handig was met Excel, was deze cursus voor mij een uitstekende eyeopener. Ik hoop nu echt de basisvaardigheden (kende geeneens de vulgreep…) te kunnen gaan gebruiken.
Hartelijk dank!


cursus Excel 2 dagen
Josée van der Beek

Cordaid Den Haag

11 mei 2017 | Excel module 1 & 2
cursuswaardering 10 van 10 punten!
Erg fijn om zelfstandig aan het werk te kunnen. Duidelijke uitleg in het boek. Bij vragen helpt Dick je gelijk weer op weg.
Kan het iedereen aanraden om hier een cursus te volgen.


Jolanda van Reeuwijk

Telegraaf Media Groep

25 april 2017 | Excel module 1 & 2
cursuswaardering 9 van 10 punten!
Fijne manier om een cursus te doen. Op eigen tempo word je onder de rustige leiding van Dick door het cursus materiaal heen geleid, geen slaperige hoorcolleges maar actief aan de slag. Zeker een aanrader.


Henny van der Nagel

Vehees Notarissen Katwijk

25 april 2017 | 2 daagse training Excel
cursuswaardering 9 van 10 punten!
Prettige locatie en het werken in kleine groepjes is ook fijn. Genoeg ruimte om vragen te stellen en iedereen werkt in zijn eigen tempo. Na module 1 kan je al heel veel doen met Excel. Dick is een kundige leraar met veel kennis.

Wendy de Lange

Rabobank

25 april 2017 | 2 daagse training Excel

Ik vond het een leerzame cursus! Op een leuke manier gegeven. Conny van Schagen

Hazerswoude-Rijndijk

25 april 2017 | 2 daagse training Excel
cursuswaardering 9 van 10 punten!
Ik vond het een leerzame cursus! Op een leuke manier gegeven.

Mieke Nederpelt

Rabobank

25 april 2017 | 2 daagse training Excel

Cursus is goed te volgen, ook eventueel werken in je eigen tempo. Veel gelegenheid om vragen te stellen omdat er in kleine groepjes wordt gewerkt. Ik heb veel geleerd!

Linda Visser

De Beren, restaurants en bezorgrestaurants

25 april 2017 | 2 daagse training Excel

Prima cursus en goede begeleiding! Veel dingetjes geleerd die ik nog niet wist en super handig zijn!

Vera Brandenburg

De Beren, restaurants en bezorgrestaurants

24 april 2017 | cursus Excel module 1 & 2

De Excel 2013 modules 1 & 2 gevolgd. Ik ervaar de training als zeer prettig. Dit omdat de training voornamelijk bestaat uit zelfwerkzaamheid. Hierdoor leer je meer dan wanneer je klassikaal les krijgt.

Gerard van Tongeren

Vink Groep Katwijk

2 maart 2017 | cursus Excel module 1 & 2 + draaitabellen
cursuswaardering 9 van 10 punten!

Bij Argos cursus Excel 1,2 en draaitabellen gevolgd. De cursus kun je in je eigen tempo volgen zodat je zelf je tempo kunt bepalen. Bij vragen is de Dick gelijk beschikbaar om alle vragen die je tegenkomt te beantwoorden. Extra losse lessen bijbestellen is ook geen probleem. Het waren leerzame weken en er heerst een gezellige sfeer.

Pieter Bouma

Hogeschool Leiden

16 februari 2017 | cursus Excel + module Draaitabellen
cursuswaardering 9 van 10 punten!

Fijn om hier een cursus te volgen zeer informeel, veel geleerd en zeer hulpvaardige docent, als er naar gevraagd wordt zal ik dit zeker aanbevelen. mogelijk kom ik nogmaals terug voor een andere uitdaging. Bedankt en tot ziens.

Geert Zoons

De Beij elektra bv Uithoorn

27 januari 2017 | cursus Excel modules 1 & 2
cursuswaardering 9 van 10 punten!

Heb cursus Excel gevolgd. Heeft aan mijn verwachtingen voldaan, had enige basiservaring met excel. Cursusboek is goed van opzet, kan eigen tempo bepalen. Dick staat klaar voor vragen als je hem nodig hebt, Sfeer was goed, iedereen werkt rustig.
Verder geen op of aanmerkingen.

Marsja van der Meer

1015 administratie Oude Wetering

27 januari 2017 | cursus Excel modules 1 & 2

Heb cursus Excel gevolgd. Heeft aan mijn verwachtingen voldaan, had enige basiservaring met excel. Cursusboek is goed van opzet, kan eigen tempo bepalen. Dick staat klaar voor vragen als je hem nodig hebt, Sfeer was goed, iedereen werkt rustig.
Verder geen op of aanmerkingen.

Jaap van Duivenvoorde

Gemeente Katwijk