Klantbeoordeling cursus Excel 2015 – 2016

1 december 2016 | Excel 2013 modules 1 & 2
cursuswaardering 10 van 10 punten!

Ik kan het iedereen aanbevelen, het lesmateriaal is compleet en overzichtelijk.
De computers en de ruimte zijn goed verzorgd en de sfeer is prima.
Er is continu aandacht voor de cursisten en er is altijd ruimte om vragen te stellen
Alles bij elkaar een mooie en leerzame ervaring.

Ard van Duin

Vink Products

8 november 2016 | Excel 1 & 2
9-star-8

 

Heb de cursus Excel 1 + 2 gedaan. Er is zeker aan de verwachting voldaan. Het lesmateriaal was prima verzorgd en duidelijk, waardoor je gemakkelijk zelfstandig kan werken. Hierdoor hoef je maar sporadisch vragen te stellen. De begeleiding was prima. Als je vragen hebt, wordt je gelijk geholpen en kan je meteen verder. Doordat de aanwezige cursisten zelf ook druk bezig zijn, kan je lekker geconcentreerd werken. De sfeer is prima.

De enige opmerking die ik heb is, dat je als je er thuis niet aan werkt of kan werken, de tijd die voor de cursus staat relatief kort is. Ik had zelf wat meer tijd nodig om de cursus te voltooien. Of ik ben gewoon traag 🙂

Roger Coert

Sandoz BV

8 november 2016 | Excel 1 & 2 + draaitabellen
cursuswaardering 10 van 10 punten!

 

Alles is TOP! Goed materiaal. Uitleg duidelijk en vriendelijk. Op eigen tempo in een rustige omgeving. Koffie/thee, een gezellig gesprek met mede cursisten in de pauze.

Marja Zwart

Noordwijkerhout

4 november 2016 | Excel 1 & 2 + draaitabellen
9-star-8

 

In een rustige omgeving kan ieder in zijn eigen tempo zijn of haar cursus volgen. De ondersteuning van Dick is professioneel en met geduld weet hij iedereen te begeleiden op zijn of haar niveau om elke cursus tot een succesvol einde te brengen. De ontvangst met koffie bij aanvang en tussendoor wordt als zeer ontspannen en gezellig ervaren.
Een aanrader als je wat wil opfrissen of wil leren.

Ben van der Laan

O&Y Invest BV

4 november 2016 | 2 daagse training Excel 2010
9-star-8

 

De cursus exel 2010 deel 1 heeft me veel nieuwe inzichten gegeven.
en de begeleiding door Dick was duidelijk en met veel geduld. Heel fijn om af en toe uitgenodigd te worden aan de tafel koffie te drinken en een praatje te maken. Kortom op naar deel 2 (volgend jaar of zo)

Anita Vijfschaft

UWV Werkbedrijf

4 november 2016 | 2 daagse training Excel 2010
Waardering 10 van 10 punten
Ik ben zeer tevreden over de cursus. Naast dat ik veel heb geleerd krijg je ook een goed verzorgde lunch!
Ik ben Dick zeer dankbaar voor zijn geduld en goede uitleg. Ik raad de cursus aan een ieder aan. Zowel jong als oud.

Barry Hoff

UWV Werkbedrijf

4 november 2016 | 2 daagse training Excel
Waardering 9 van 10 punten
De cursus wordt goed uitgelegd en met veel geduld. Duidelijk werkboek.

Ingrid Moraal

UWV Werkbedrijf

4 november 2016 | 2 daagse training Excel
Waardering 9 van 10 punten
Een hele leuke, leerzame en gezellige cursus. Iedereen kan op zijn eigen tempo werken. Ik heb veel handige trucjes geleerd. Bedankt!

Melina Broekhuizen

UWV Werkbedrijf

4 november 2016 | 2 daagse training Excel
Waardering 9 van 10 punten
Het waren twee leuke leerzame dagen.

L. van der Plas

UWV Werkbedrijf

3 november 2016 | Excel 2013 modules 1 & 2
Waardering 9 van 10 punten
Duidelijk cursusmateriaal en prima leraar, aanrader!!

Edwin Hoogeveen

Vink Products

cursuswaardering 9 van 10 punten!

 

Interessante cursus. Prettige werkomgeving, duidelijk werkboek en vriendelijke cursusleider.

Harmen van der Plas

Verhees Notarissen NV

cursuswaardering 9 van 10 punten!

 

Zelfstandig werken aan excel 2010 deel 1 en deel 2 is zeer goed bevallen.

Yvonne van der Vlugt

Verhees Notarissen NV

8-star

 

Deze cursus kon ik op mijn eigen tempo volgen, met goede begeleiding zowel thuis als op de cursus locatie. ik heb het als zeer prettig ervaren dat de cursus in klein commissie was en daardoor ook goed begeleid kon worden.

Messemaker Marco

Vink Products

Waardering 10 van 10 punten
Ik heb de Cursus Excel 2013 module 1 en 2 gevolgd.
Voor mij was het een ‘opfriscursus’ maar heb er heel veel aangehad omdat ik veel dingen alweer ‘vergeten’ was. De onderlinge sfeer met medecursisten is uitstekend, heel goed dat er een koffiepauze is!
Het is ook heel fijn dat je de cursusboeken meekrijgt zodat je altijd weer terug kunt lezen.
Ik kan een ieder Argos aanraden!

José Ruiter, Noordwijkerhout

Van Egmond Architecten Noordwijk

Waardering 9 van 10 punten
In 2016 de cursus Excel 2010 gevolgd,prima goed bevallen,goede uitleg en ,ook het lesmateriaal was goed te begrijpen,een rustige werkomgeving en tussendoor even pauze met een bakje thee.
Al me al een aanrader!

Ageet Schaap, Rijnsburg

Stannah Trapliften B.V.

Waardering 10 van 10 punten
Ik heb mijn cursus Excel 2010 deel 1 met heel veel plezier gevolgd bij Dhr. Dick Schaap. Alles werd goed uitgelegd. De verwachting was dat ik er een hoop van zou opsteken en dat is ook zeker gelukt. Het lesmateriaal is duidelijk en goed te volgen. De begeleiding is zeer zeker naar wens geweest. De sfeer was goed met koffie en thee op zijn tijd. Jammer dat het alweer mijn laatste les was. Ik ga zeker thuis nog oefenen. En als ik er toch niet uitkom mag ik Dick altijd nog mailen. Dank je wel Dick voor de leuke leerzame avonden.

Gr. Angela.

Angela Huber, Oegstgeest

Stannah Trapliften B.V.

Waardering 10 van 10 punten
Je begint met een kop koffie of thee en gaat daarna zelfstandig aan de slag! Iets wat mij zeer goed is bevallen! Tussendoor ruimte genoeg om vragen te stellen waarna je direct weer op weg bent geholpen. Kortom, een zeer nuttige Excel cursus voor jong en oud!

Rubina van der Tang

Stannah Trapliften B.V. Lisse

Waardering 9 van 10 punten
Ik heb de cursus excel gevolgd. Het waren leerzame avonden.
Dick is een prima leraar,die altijd voor je klaar staat.

Peter de Best

Stannah Trapliften Lisse

9-star
Onder begeleiding van Dick Schaap een leerzame cursus excel 2010 gevolgd. Ik heb veel geleerd in 2 dagen en een hoop tips en handige weetjes gehoord. De sfeer is gemoedelijk en er is alle ruimte voor vragen, maar ook voor de nodige pauzes en een heerlijke lunch. Kortom een aanrader!

Amanda van Hoven

Rabobank Bollenstreek

8-star
De eerste dag was voor mij vooral opfrissen van mijn kennis van Excel. De 2e dag dieper in Excel gedoken en diverse handigheidjes geleerd. Goede begeleiding, duidelijk lesmateriaal, voldoende ruimte voor vragen, duidelijke antwoorden.

Marjan van Beek

Rabobank Bollenstreek

9-star
Ik heb de Excel 2010 deel 1 cursus gevolgd en een start gemaakt met deel 2.
Goed lesmateriaal met een hoop oefeningen. Fijne begeleiding. Dick gaat goed in op vragen uit de groep en is erg geduldig!
Ik heb een hoop tips en trucks geleerd en handige weetjes waar ik het bestaan niet van wist ondanks redelijk wat ervaring met Excel.

Lillian Passchier

Rabobank Bollenstreek

9-star

 

Ik heb de cursus Excel 2010 gevolgd. Ik heb veel nieuwe functies ontdekt en daarmee leren werken. Rustige en duidelijke uitleg en werken op eigen niveau. Heel veel geleerd in 2 dagen een gezellige en ontspannen sfeer!

Marijke de Haas

Rabobank Bollenstreek

9-star
Tijdens de tweedaagse cursus heb ik heel veel geleerd over Excel 2010. Ik vond het vooral prettig dat bepaalde onderwerpen klassikaal aan bod kwamen met bij behorende tips en trucs. Dit zorgde ook voor wat afwisseling. Ik heb de cursus als zeer waardevol ervaren.

Carla Heemskerk

Rabobank Bollenstreek

8-star
Ik heb de cursus Excel gevolgd. Deze cursus heeft mij een hoop nieuwe functies laten zien van Excel, waarvan ik niet op de hoogte was. Deze cursus heeft zeker aan mijn verwachting voldaan. Ik raad deze cursus zeker aan.

Karin Methorst

Rabobank Bollenstreek

9-star
Heel veel geleerd, leerzame cursus met veel diversiteit.
Dick Schaap geeft een goede uitleg en brengt de stof goed over.
De juiste basis geleerd tijdens de Excel cursus, nu veel oefenen om het eigen te houden en te maken.

Marije Werba

Rabobank Bollenstreek

8-star
De combinatie van zelfstudie èn werken onder begeleiding werkte erg prettig. Het studiemateriaal was meer dan duidelijk en de uitleg en begeleiding van Dick heel helder. Ik had al enige kennis van Excel maar deze cursus heeft zeker meerwaarde gehad, mn in onderdelen die meer verdieping geven in het werken met Excel.

Karin Heppener

Rabobank Bollenstreek