2 maart 2017 | cursus Excel module 1 & 2 + draaitabellen
cursus Excel module 1, waardering 9 van 10 punten!

Bij Argos cursus Excel 1,2 en draaitabellen gevolgd. De cursus kun je in je eigen tempo volgen zodat je zelf je tempo kunt bepalen. Bij vragen is de Dick gelijk beschikbaar om alle vragen die je tegenkomt te beantwoorden. Extra losse lessen bijbestellen is ook geen probleem. Het waren leerzame weken en er heerst een gezellige sfeer.

 

Pieter Bouma

Hogeschool Leiden

Cursus Excel module 1

Cursus Excel module 1 is een module voor de beginnende gebruiker, maar vooral ook voor gebruikers die zichzelf Excel hebben aangeleerd. De ervaring leert dat vooral deze laatste groep een aantal basisvaardigheden mist om het werken met Excel sneller, overzichtelijker en efficiënter maken.

Deze cursus neemt je mee langs basisbegrippen van Excel: zoals rijen, kolommen, selectiemogelijkheden, gebruik van snelmenu’s en plakopties (het begrip Waarde) en eenvoudige formules. Daarna wordt de kracht van Excel duidelijk bij het gebruik van formules met absolute en relatieve celverwijzingen, functies EN, OF en ALS, het verbinden van Werkbladen en het grafisch presenteren van gegevens door middel van Grafieken. Deze module sluit af met formules voor het rekenen met datum- en tijdnotaties.

De cursus Excel module 1 is de onmisbare module voor Excel gebruikers in een professionele omgeving. Wil je meer? Dan is er altijd nog een Excel module 2 of een Excel module Draaitabellen.

Cursus: Individueel te volgen of klassikaal als groep met minimaal 5 deelnemers
Duur: 6 dagdelen
Start: 
Wekelijks in de ochtend of avond
Voorkennis: Windows of Apple vaardigheden m.b.t. bestandsbeheer
Locatie: NH Leeuwenhorst Congrescentrum Noordwijkerhout
Prijs: € 244,00 incl lesmateriaal maar exclusief BTW*

*Particuliere deelnemers zijn vrijgesteld van BTW.

Deze cursus wordt ook gegeven op locatie, neem voor de tarieven contact met ons op of bel direct 071-3613969